Felix Grigore: "Nicio echipă nu va mai face opt puncte în Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Unirii Urziceni spune că rezultatul bun făcut de echipă în faţa lui Dinamo nu este unul surprinzător, având în vedere valoarea echipei şi munca depusă de jucători.

Felix Grigore spune că echipei îi convine să fie luată de sus, pentru că aşa le este mai uşor să-şi ia adversarii prin surprindere şi să scoată rezultate precum cele din faţa Stelei şi a lui Dinamo.

"Nu a fost vorba niciodată să se desfiinţeze Unirea. Echipa a început un nou proiect şi putem spune că l-a început cu dreptul. A fost un meci în care a trebuit să ne dăruim şi să muncim din greu. Sunt doar trei puncte şi nimic mai mult, mergem înainte. Nu ne gândim la un loc de Liga Europa. Când joci cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR nici nu cred că mai e nevoie de motivare, jucătorii se motivează numai auzind numele adversarului. Am încercat să urmăm modelul imprimat de Dan Petrescu echipei. Cine ne ia de sus face o greşeală, dar nouă ne convine acest mod în care ne tratează adversarii", a spus Grigore, conform Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite