Grigore: "Ceaţa s-a ridicat, meciul CFR - Universitatea se va juca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felix Grigore (foto: Bogdan Vladu)
Felix Grigore (foto: Bogdan Vladu)

Directorul sportiv al Universităţii Cluj, Felix Grigore, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că ceaţa s-a ridicat la Cluj, astfel că cel mai probabil meciul cu CFR, programat la ora 20.30, se va juca, dar că o decizie va fi luată la ora partidei.

"În momentul acesta putem spune că meciul se joacă, dar decizia oficială o vom lua la ora 20.30", a spus Felix Grigore. În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, declarase că este posibil ca derbiul cu Universitatea Cluj să nu se joace din cauza ceţii extrem de dense.



"Din păcate, este posibil ca derbiul cu Universitatea Cluj să nu se joace din cauza ceţii. Nu putem spune sigur acum, vom vedea la ora partidei. Aşa este regulamentul, echipele şi arbitrii vor ieşi pe teren la ora meciului şi vor decide dacă se poate juca", a precizat Mureşan.

Stadionul din Gruia

Oficialul a menţionat, de asemenea, că în cazul în care partida nu se va juca, aceasta va fi reprogramată pentru duminică. "Dacă nu se joacă în această seară, am decis ca partida să se dispute duminică, probabil la ora 14.00", a mai spus Iuliu Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite