EXCLUSIV „ADEVĂRUL“: Federico Giunti, noul antrenor al lui Dinamo?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italienii anunţă că formaţia din Şoseaua „Ştefan cel Mare“ se pregăteşte să instaleze un tehnician din Penisulă. Federico Giunti (40 ani), fost jucător la Parma, Milan, Brescia şi Beşiktaş, ar putea fi instalat pe banca tehnică a roş-albilor zilele viitoare.

image

„Tuttomercatoweb.com“, cel mai important site de transferuri din Italia anunţă că fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Beşiktaş ar putea fi instalat chiar joi pe banca tehnică a lui Dinamo. Singura echipă pe care a mai pregătit-o Giunti până acum este Foligno (liga a IV-a italiană) în 2010.

Giunti, care a fost un mijlocaş valoros, are o singură selecţie în naţionala Italiei, dar din cauză că a fost contemporan cu mai mulţi fotbalişti de clasă din peninsulă, precum Pirlo să zicem. Echipele la care a evoluat Frederico spun totul despre cariera lui: Perugia, Parma, AC Milan, Brescia, Beşiktaş, Bologna, Chievo şi Treviso. În perioada în care a evoluat în Turcia, pentru Beşiktaş, Giunti a fost antrenat de Mircea Lucescu şi a fost coechipier cu Daniel Pancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite