Faţa urâtă a victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporter al Stelei, cu un mesaj pentru rivalii de la Rapid
Suporter al Stelei, cu un mesaj pentru rivalii de la Rapid

Steliştii s-au întrecut în jigniri rasiste la derby-ul cu Rapid, iar un suporter l-a lovit pe Herea.

Victoria Stelei a dat frâu liber nu doar bucuriei, dar şi manifestărilor de oameni cu probleme de comportament.  La interviurile ce au precedat meciul, Mihai Stoica a ţinut să afirme că galeria Rapidului, formată din nişte „petarde", îi provoacă silă şi greaţă. E adevărat, pe fondul trivialităţilor ce se auzeau din peluza giuleşteană. La finalul partidei, Meme a continuat spectacolul de prost gust, alternând ţopăielile de şcolar cu ieşirile isterice. „Meme e nebun", a pus diagnosticul Gigi Becali.

În timpul partidei, crainicul Gabi Safta a dat tonul la scandări rasiste  de la microfonul stadionului, deşi serviciul lui este să anunţe echipele şi schimbările. Safta mai îndeplineşte şi misiunea de moderator la Radio GSP, însă şi-a pierdut de mult echilibrul, mai ales când vine vorba de meciurile Stelei cu Rapidul. Ura provine de la o corecţie fizică aplicată de fanii rapidişti în trecut. 

„Respect, Eugen Grigore" a fost un mesaj al galeriei Stelei. Eugen Grigore a omorât 24 de romi de la volanul camionului său, căutând răzbunare pentru uciderea familiei sale.

Ovidiu Herea a fost scuipat şi lovit de un suporter stelist în timp ce ieşea de pe stadion. Pentru acest incident şi pentru scandările rasiste ale lui Safta, rapidiştii au depus ieri memoriu la LPF.

Herea: „N-am fost blat"

La finalul partidei dintre Steaua şi Rapid, Copos a spus că un jucător impresariat de Anamaria Prodan a avut o prestaţie dubioasă, referindu-se la Ovidiu Herea.
„Nu mai sunt impresariat de Anamaria Prodan de trei ani şi nu am trădat niciodată culorile Rapidului. N-am fost niciodată blat", a răspuns ieri fotbalistul.

Rapidul, curăţenie din iarnă

Eşecul cu Steaua l-a înfuriat peste măsură pe George Copos, care a anunţat restructurări urgente în lotul giuleştenilor! Până la urmă, rapidiştii au decis să aştepte până în iarnă „curăţenia", atunci când vor fi disponibilizaţi, printre alţii, Burcă, Surdu şi Iliojski, după un raport întocmit de Ioan Sabău. În meciul de joi cu Olimpia Satu Mare, din Cupa României, Sabău le va da o şansă celor care au jucat mai puţin, iar brazilianul Renan Silva va debuta oficial pentru giuleşteni. Pe parcursul meciului va fi introdus şi atacantul Alexandru Ioniţă, revenit în Giuleşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite