Fără prime cu MyPa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii au câştigat cu 2-1 în Finlanda, în prima manşă a disputei cu MyPa şi mizează pe continuarea parcursului european nu doar din perspectiva performanţei sportivă, ci pentru că au nevoie de banii din Liga Europa ca de aer! „Sunt probleme financiare delicate şi nu e vorba aici doar de restanţele către jucători.

Trebuie să fim calculaţi, stricţi şi să gândim atent fiecare cheltuială. Băieţii trebuie să înţeleagă şi ei că situaţia e grea", a spus preşedintele Comitetului Director, Gheorghe Chivorchian.

Jucătorii lui Iancu nu şi-au mai primit banii de o lună şi jumătate şi au fost avertizaţi că vor trece pe la casierie doar dacă îi elimină pe finlandezi.

„Fotbaliştii pot ajuta şi ei la îmbunătăţirea situaţiei financiare a clubului cu o calificare în grupele Ligii Europa sau chiar cu un joc bun, care să aducă cât mai mulţi spectatori la stadion.  E dreptul lor să fie supăraţi că nu suntem cu plăţile la zi, însă ei trebuie să ştie că până la urma îşi vor primi banii integral", a continuat Chivorchian.

Cât priveşte jocul cu  MyPa, oficialul bănăţenilor a îndemnat la prudenţă: „Chiar dacă am câştigat în deplasare, trebuie să fim atenţi pentru că orice moment de relaxare ne-ar putea costa calificarea".

90 de mii de euro primeşte FC Timişoara din partea UEFA dacă trece de MyPa şi ajunge în play-off-ul Ligii Europa.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite