Fanii întorc spatele Stelei lui Dumitrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La meciul său de debut, noul tehnician al roş-albaştrilor ar putea avea parte de cea mai modestă asistenţă dintre toţi antrenorii care au pregătit formaţia din Ghencea în ultimii trei ani.  Chiar în ziua prezentării lui Ilie Dumitrescu, fanii Stelei au anunţat că vor lipsi de pe stadion la jocul cu Victoria Brăneşti şi par a fi decişi să-şi urmeze planul până la capăt!

„Poate e mai eficient să protestăm aşa, lipsind de pe stadion, decât să-l înjurăm non-stop pe Gigi Becali", susţin suporterii, care au împânzit în urmă cu câteva zile zona stadionului din Ghencea cu manifeste şi afişe cu mesajul: "Nimeni la meci! Steaua liberă!". În această situaţie, Ilie Dumitrescu are şanse mari să stabilească un record negativ pentru ultimii trei ani! El poate deveni tehnicianul cu cea mai mică asistenţă la meciul său de debut în Ghencea.

La polul opus se clasează exact omul pe care l-a înlocuit Dumitrescu. 23.000 de oameni au luat cu asalt stadionul pentru a vedea Steaua lui Piţurcă în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova din urmă cu două săptămâni. Antrenori precum Hagi, Lăcătuş, Bergodi şi Dorinel Munteanu au fost şi ei primiţi cu simpatie de fani, fiecare având parte de peste 15.000 de spectatori la prima partidă disputată în Ghencea.

Au vândut doar 1.500 de bilete

În condiţiile în care roş-albaştrii nu vânduseră până sâmbătă seară decât 1.500 de tichete pentru jocul de azi, iar casele de bilete au fost închise pe toată durata zilei de ieri, este foarte probabil ca Ilie Dumitrescu să nu reuşească să strângă în această seară nici măcar cei 7.400 de spectatori care au venit să vadă Steaua lui Pedrazzini în urmă cu trei sezoane!

"Fotbalul fără spectatori, practic, nu e nimic. Îmi pare rău de hotărârea suporterilor, care vor să nu se prezinte la meciul cu Victoria Brăneşti. Cred că ar fi trebuit să ne dea un răgaz şi lui Ilie Dumitrescu şi mie, să vedem dacă suntem în stare de ceva sau nu. Ne-au primit cu prea multă ostilitate", a comentat amar noul preşedinte al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam.

4.200 de abonamente vânduse Steaua înaintea meciului cu Univ. Craiova, care a fost primul pe Ghencea de la revenirea lui Piţurcă.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite