Fanii dinamovişti s-au dezlănţuit împotriva conducerii lui Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii lui Dinamo nu mai suportă situaţia dramatică de la club. Suporterii şi-au exprimat frustrarea faţă de plecările recente din tabăra dinamovistă scriind "DINAMO DE VÂNZARE" pe unul din stâlpii din faţa caselor de bilete de la stadionul din Ştefan cel Mare. Suporterii au mai scris şi alte două mesaje mai dure pentru conducerea lui Dinamo, dar acestea au fost şterse de cei care se ocupă de stadion: "VINDEM TOT, E FOAME DE BANI

Situaţia financiară a clubului este critică, şefii "câinilor" fiind nevoiţi să îşi vândă piesele de rezistenţă pentru a supravieţui.

Vânzarea lui N'Doye la Astra Ploieşti şi plecarea lui Adrian Cristea la "U" Cluj au creat disensiuni şi între conducătorii clubului. Florin Prunea i-a anunţat pe şefi că, de la 1 ianuarie, va părăsi funcţia de director sportiv, pe care o ocupă la Dinamo, pentru un post de conducere la Astra Ploieşti.

Prunea a declarat că plecarea sa a fost provocată de vânzarea lui Cristea la Cluj fără ca el să fi fost anunţat.

"Nu ştiu nimic despre transferul lui Cristea. Dacă cei de la Cluj au confirmat, e ceva în neregulă că eu nu am ştiut nimic", a fost reacţia lui Prunea la aflarea veştii plecării lui Adrian Cristea, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite