Fanii Universităţii, în drum spre derby-ul Ardealului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de suporteri ai Universităţii Cluj, care fac deplasarea spre Alba Iulia cu maşinile personale şi cu microbuze închiriate, s-au adunat, la ora 11.30, în Piaţa Cipariu din centrul oraşului.

Vezi galerie foto

Aceştia au fost dirijaţi de agenţii de poliţie în tentativa lor de a se încolona. Suporterii au scandat lozinci pentru echipa lor favorită, după care au pornit spre Alba Iulia. În drum s-au oprit la popasul Stejeriş, la intrarea în localitatea Unirea.

Apoi, aceştia s-au mai oprit o dată, chiar la intrarea în oraş, pentru a se încolona şi a face deplasarea spre stadionul "Cetate". Aceştia vor pătrunde pe stadion în jurul orei 15.30. Reamintim că toate biletele s-au epuizat şi 7000 de suporteri vor urmări de pe stadion partida.

De partea cealaltă, suporterii CFR-ului s-au adunat la stadionul din Gruia şi vor face deplasarea cu microbuze închiriate pe acelaşi traseu, dar vor intra în stadion abia cu câteva minute înainte de începerea partidei, pentru a se invita eventuale incidente între cele două galerii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite