Fanii somează acţionarii să vândă Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii dinamovişti vor să scape cât mai repede de actualii acţionari ai clubului
Suporterii dinamovişti vor să scape cât mai repede de actualii acţionari ai clubului

Interesul omului de afaceri Ioan Niculae pentru clubul din Ştefan cel Mare a dat prilejul fanilor dinamovişti să pună presiune pe actuala conducereSuporterii le-au cerut lui Nicolae Badea şi Cristi Borcea să-şi vândă acţiunile şi să plece de la club înainte să ajungă să se lupte la retrogradare.

Iarna se anunţă extrem de agitată la Dinamo. Rezultatele slabe ale echipei şi situaţia financiară din ce în ce mai grea i-au determinat pe fanii dinamovişti să-i preseze pe acţionari să vândă clubul. Spre deosebire de alte dăţi, acum există şi un interes declarat pentru achiziţionarea echipei din partea celui mai bogat patron din fotbalul românsc, Ioan Niculae.

Finanţatorul Astrei Ploieşti a comandat chiar un audit pentru a afla cu exactitate situaţia financiară a grupării din Ştefan cel Mare. „Eu n-am ascuns niciodată că sunt dinamovist de mic copil. E adevărat că am început discuţiile cu domnul Badea, dar este o problemă complexă. Din moment ce am investit şi în acel audit, e o certitudine că mă gândesc serios să cumpăr Dinamo”, a precizat Niculae.

Suporterii dinamovişti au profitat de situaţie şi au publicat un comunicat prin care le cer lui Nicolae Badea şi lui Cristi Borcea să vândă clubul. „Vrem ca Dinamo să aibă o şansă reală pentru performanţă. Domnule Badea, Dinamo nu este o jucărie. Aveţi decenţa dvs. şi domnul Borcea să vindeţi Dinamo acum, când nu este prea tarziu să ne puneţi în faţa unei umilinţe şi mai mari gen retrogradare. Dacă vă mai gândiţi să trageti un ultim «tun» financiar din vânzarea lui Dinamo, gândiţi-vă că Dinamo încă mai are o cota de piaţă acum. Când se va bate la retrogradare şi veţi avea suporterii protestând mai vehement decât cei din Ghencea la adresa dvs, „cota” de piaţă va scădea şi mai mult şi veţi fi bucuroşi atunci să scăpaţi de Dinamo pe un euro. Vinde  Dinamo acum dl. Badea!”, a se arată în comunicatul fanilor, postat pe site-ul „dinamomania.net”.

Preţul lui Dinamo: 22 milioane de euro
Preşedintele dinamovist Nicolae Badea a fixat preţul clubului la 22 de milioane de euro, în care sunt incluse datoriile către stat, dar şi către foşti acţionari. Ioan Nicuale nu este însă dispus să ofere mai mult de 20 de milioane de euro. Conform sport.ro, omul de afaceri promite, însă, că în primul an va face investiţii de 10 milioane de euro.

Preţul stabilit de acţionarii dinamovişti nu pare prea mare, având în vedere că site-ul transfermarkt.de evaluează lotul lui Dinamo la 24 milioane de euro.
Conform Topului 500 de miliardari, realizat de „Forbes”, omul de afaceri Ioan Niculae (56 de ani) are o avere de aproximativ un miliard de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite