E OFICIAL: Dinu Gheorghe şi Şumudică, la RAPID!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii rapidişti au răspuns prompt ameninţărilor galeriei giuleştene şi le transmit fanilor că, de mâine, formaţia "alb-vişinie" va avea preşedinte şi antrenor principal. Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică s-au înţeles în această seară cu George Copos la Crowne Plaza şi vor fi prezentaţi oficial în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi ţinută mâine.

Şeful galeriei Rapidului, Vali Bulgaru, declarase azi că suporterii giuleşteni vor ieşi în stradă dacă până vineri acţionariatul clubului nu va lua o decizie oficială în ceea ce priveşte funcţiile de preşedinte şi antrenor.

Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică s-au înţeles în această seară cu George Copos la Crowne Plaza şi vor fi prezentaţi oficial în cadrul unei conferinţe de presă ce va fi ţinută mâine.

Taban nu a dorit totuşi să confirme dacă Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică au semnat deja contractele cu FC Rapid. "Nu pot să spun dacă s-au semnat contractele. O să anunţăm mâine totul. Mâine e conferinţă de presă şi îi prezentăm pe domnii Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică. Sper, sper să îi prezentăm oficial. Discutăm mâine detaliile", a afirmat Taban.

"Incertitudinea asta de la club nu face decât rău. Am ajuns ultimii oameni. Nimeni nu ştie nimic despre ce se întâmplă la club. Nu avem preşedinte, nu avem antrenor, nu se ştie când este reunirea lotului, nu se ştie nimic. Se tot vorbeşte de Dinu Gheorghe şi Şumudică, dar nimeni nu confirmă oficial. Nu este posibil aşa ceva la un club de talia Rapidului. Dacă până mâine nu se ia o decizie legat de preşedinte şi antrenor, vom ieşi în stradă şi începem scandalul. Dacă vor presiune, asta o să aibă", a spus Valentin Marincea, cunoscut sub numele de Vali Bulgaru.

Dinu Gheorghe negociază de aproximativ o lună şi jumătate cu acţionarul majoritar George Copos preluarea funcţiei de preşedinte al FC Rapid, dar instalarea oficială a fost amânată în mai multe rânduri. Dinu Gheorghe afirmase că, în situaţia în care ajunge la un acord cu George Copos, are pentru funcţia de antrenor mai multe variante, printre acestea aflându-se şi Marius Şumudică, tehnician care a condus în returul sezonului recent încheiat formaţia Gloria Bistriţa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite