Fanii dinamovişti vor să plece Nicolae Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii roş-albilor îl critică pe preşedintele clubului, Nicolae Badea, pentru situaţia echipei. 

Iată câteva pasaje din articolul postat pe www.dinamomania.net:

" ...Totusi, trebuie spus ca Dinamo n-a avut o strategie si nici o stabilitate la nivelul lotului sau a bancii technice sau a structurii actionarilor, iar cea mai buna davada fiind ca-n 13 ani Dinamo n-a reusit 2 titluri consecutive. Motivul este simplu, dl. Badea n-a fost preocupat sa dezvolte clubul Dinamo ci sa-l exploateze.

Dupa 13 ani, FC Dinamo Bucuresti se afla insa in aceeasi situatie cand Nicolae Badea a preluat-o: mediocritate pe plan sportiv ( nici un trofeu in ultimii 3 ani, doi ani la rand echipa a terminat in campionat pe locul 6, record de goluri primite anul acesta cele mai multe din istoria de 63 de ani a clubului), plina de datorii la stat, terti, jucatori si antrenori propri, iar suporterii au parasit echipa.

Sigur, multi vor spune ca molima la Dinamo sunt fratii Becali, dar adevarul este ca nici un transfer de jucator nu se putea face fara acordul dl. Badea. Din zecile de milioane obtinute de-a lungul anilor din transferurile de jucatori, Dinamo n-a investit nici in infrastructura stadionului, n-a obtinut nicio performanta europeana notabila si n-are nici o premiza de viitor", scriu fanii dinamovişti pe dinamomania.net.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite