Fanii dinamovişti: "Nicolae Badea e stelist! A ajuns la Dinamo pentru că celelalte posturi erau ocupate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea
Nicolae Badea

Suporterii roş-albi l-au desfiinţat pe Pârvulescu pentru că a semnat pe 5 ani cu Steaua, iar vinovat l-au găsit pe Nicolae Badea pentru că a pierdut toate transferurile importante. 

"Dati jos de pe pereti icoanele cu Parvulescu si spargeti-i statuile pe care apucaserati deja sa i le ridicati. A ajuns la Steaua. ...iar aceasta este, daca stam bine sa ne gandim, cea mai clara lovitura de imagine incasata de Dinamo, cu dedicatie din Ghencea, in acest mileniu.

Că e bun, că nu e bun, că ne trebuia sau că nu, că era indispensabil, că strugurii sunt acri, chiar nu mai contează. Aici, chestiunea este de principiu. Pârvulescu este noul Alexa si este dovada ca istoria se repetă pe spatele proştilor. E vina lui? NU! E vina noastră! Pentru că noi ne-am lăsat seduşi de el deşi probabil că el, la fel ca şi Alexa, are în adâncul sufletului, sentimente dinamoviste. Da' ce, Lăcătuş n-a avut?... Ptiu drace!

Are cineva impresia că reţeta Oţelului a fost una de succes? La Dinamo în nici un caz! Suporterul Dinamovist, deşi a cunoscut o singură primăvară europeană în ultimii… nu mai contează câţi ani, încă mai aşteaptă ca pe un dat şi nu ca pe o performanţă accederea în fazele superioare ale competiţiilor europene. ...dar bla bla, tovarăşi de suferinţă! Suntem din ce în ce mai puţini cei care ştiu despre care Dinamo vorbim de fapt şi tot mai mulţi cei care văd în cucerirea titlului motiv de aplaudat conducerea." se arată pe siteul www.dinamomania.net.

"Despre Nicolae Badea stiam ca este stelist din tinerete si ca ajuns la Dinamo doar pentru ca posturile la celelalte echipe mari din Bucuresti erau ocupate de fratii Paunescu sau de prietenul Copos. Numai un spurcat ar fi putut ponegri simbolurilor lui Dinamo ( fratii Nunweiller - Lica nu mai calca pe la stadion) si a lui Catalin ( vanzarea tricoului catre japonezi) si izgoni valorile noastre precum Raducioiu sau Prunea."




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite