Fanii cer demisia lui Ionuţ Badea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Badea, antrenorul alb-negrilor
Ionuţ Badea, antrenorul alb-negrilor

Aproximativ 300 de suporteri ai echipei Universitatea Cluj s-au adunat în faţa vestiarelor şi i-au cerut demisia antrenorului Ionuţ Badea, după ce "şepcile roşii" au remizat în meciul cu formaţia CS Mioveni, scor 2-2.

De asemenea, fanii clujeni îl înjură pe atacantul Gabriel Machado care le-a arătat semne obscene în momentul în care a fost schimbat.

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu formaţia CS Mioveni, într-un meci din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, în care arbitrul Viorel Cojocaru a eliminat trei jucători. Golurile gazdelor au fost marcate de Claudiu Niculescu, în minutele 54 şi 70, ultimul din penalti, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Ayza '39 şi Olteanu '56.

Florian Walter a declarat, săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, la puţin timp după încheierea partidei cu FC Vaslui, că Ionuţ Badea este demis din funcţia de antrenor al echipei clujene. Walter i-a imputat tehnicianului şirul de rezultate negative şi jocul echipei din repriza secundă a partidei cu gruparea moldavă.

Miercuri, conducerea clubului Universitatea Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că antrenorul Ionuţ Badea va continua pe banca tehnică a grupării ardelene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite