Falub: "Dacă nu facem transferuri, nu avem nicio şansă să promovăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Falub
Adrian Falub

Antrenorul echipei ACSMU Poli Iaşi, Adrian Falub, a declarat, luni, la reunirea jucătorilor pe care îl pregăteşte, că gruparea din dealul Copoului nu are nicio şansă să promoveze cu lotul actual.

"Este prematur să vorbim acum despre promovare, când echipa de-abia şi-a reluat pregătirile. Suntem la o distanţă de şapte puncte de locul al doilea, care asigură promovarea. Nu este o diferenţă care nu poate fi surmontată, dar dacă nu facem transferuri, nu avem nicio şansă să promovăm. Aştept şi eu ca în cel mai scurt timp să aducem şi noi jucătorii pe care ni-i dorim pentru că este clar că avem nevoie de întăriri", a spus Falub.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că programul echipei în continuare va depinde de bugetul care urmează să fie stabilit în cadrul Comitetului Director: "Eu am schiţat un plan de pregătire până la începerea campionatului, dar totul va depinde de bugetul pe care îl va hotărî Comitetul Director. În mod normal, după vizita medicală, va urma o perioadă de pregătire în localitate, pe urmă un cantonament în străinătate, unde să susţinem cinci-şase meciuri amicale, şi pe urmă să revenim în Iaşi cu două săptămâni înainte de începerea returului de campionat", a mai spus el.

La reunirea formaţiei ieşene au participat 27 de jucători. Aceştia sunt: Anghelache, Fărcaş, Bălan - portari, Creţu, Şandru, Vlaicu, Panc, Petcu, Avrămia, Siminic, Andrieş (ultimul de la grupele de copii şi juniori) - fundaşi, Gado, Drida, Tincu, Liuba, Şchiopu, Tene, Cohen, Musumbu, Sârghe, Bădic, Nica, Dodan (ultimul de la grupele de copii şi juniori) - mijlocaşi, Herghelegiu, Bodolan, Ambrozie şi Huţanu (ultimii doi de la grupele de copii şi juniori) - atacanţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite