Falub: "Sper să promovez Iaşiul în prima ligă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Falub
Adrian Falub

Noul antrenor al lui Poli, Adrian Falub, a semnat un contract până în vară cu gruparea din Copou şi are ca obiectiv promovarea în primul eşalon la finalul sezonului

Specialistul în promovări, Adrian Falub, a readus pe prima scenă fotbalistică pe U Cluj în 2007, pe Alba Iulia în 2009 şi pe FC Târgu Mureş în 2010.

"Mai sunt unele formalităţi de pus la punct, dar sper să fie în regulă şi să încep munca. Sunt onorat că domnii de la Iaşi s-au gândit la mine şi am venit la Iaşi cu gândul de a munci, într-un oraş istoric, cultural, cu o echipă de tradiţie în fotbal. Domnul Ionuţ Popa a avut o muncă aici, eu voi avea una, sper ca la final să realizez obiectivul. Vreau să promovez Iaşiul în prima ligă", a declarat noul antrenor al Politehnicii.

Falub a precizat că speră să-şi cunoască cât mai repede noii elevi. "Vreau să cunosc foarte repede jucătorii, să-i fac să înţeleagă că Iaşiul nu poate sta în liga a doua. În cel mai scurt timp sper să ne cunoaştem şi ar fi indicat să stăm câteva zile împreună în perioada de pauză, dat fiind faptul că în etapa viitoare noi nu jucăm", a mai spus Falub.

Sursa Ligaadoua.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite