Falub: "Obiectivul FCM Târgu Mureş este de a rămâne în prima ligă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Falub
Adrian Falub

Adrian Falub a spus că meciul de debut al formaţiei FCM Târgu Mureş în Liga I, pe care aceasta îl va disputa, luni, pe teren propriu, cu FC Braşov, va fi greu, deoarece adversara este "o echipă imprevizibilă, periculoasă", cu un nucleu de jucători constant în ultimii trei ani şi antrenori buni.

"Ne-am dorit cu toţii să fim în prima ligă din România, am ajuns, ni s-a împlinit dorinţa, jucăm. Trebuie să avem atitudine, motivaţie şi să fim împreună toţi - jucători, antrenori, conducători, suporteri - să putem reuşi o performanţă, cea de a rămâne în prima divizie după primul an. Ne va fi greu, dar nu este imposibil. Ne aşteaptă un meci greu, cu FC Braşov, luni, este un meci important pentru noi, pentru că fiecare călătorie începe cu primul pas şi primul pas este cel mai important. Prima impresie contează, să facem o impresie bună suporterilor, poate opiniei publice din România, care să ne bage în seamă, să ştie că există echipă bună la Târgu Mureş", a precizat tehnicianul.

El a adăugat că speră la o victorie, pentru moralul echipei, deşi vor urma şi alte meciuri grele.

Falub a menţionat că transferurile încă nu s-au încheiat şi că ar fi "extraordinar" dacă s-ar mai reuşi aducerea a "doi-trei jucători", dar nu a făcut referire la informaţiile privind eventuala venire a lui Ionel Dănciulescu la echipa mureşeană. "Sper să obţinem o victorie, care ar fi foarte importantă, pentru a ne da încredere pentru ceea ce urmează, pentru că ne aşteaptă nişte meciuri foarte grele în următoarele etape. Lotul, în mare parte, este acelaşi, dacă vom reuşi să facem încă două-trei transferuri ar fi extraordinar, dacă nu, sunt jucători în care ne-am pus speranţe şi care trebuie să demonstreze că sunt jucători de primă ligă în România", a arătat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite