Falimentul Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa în timp ce în campionat se află abia pe locul şapte, la 10 puncte în spatele liderului Oţelul. Asta după ce, în acest sezon, Steaua a avut o campanie serioasă de achiziţii.

Eşecul cu Napoli, scor 0-1, a pus capăt unui sezon aproape mizerabil pentru Steaua. Astfel, roş-albaştrii au ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, iar în campionat stau destul de rău, fiind pe locul şapte, la 10 puncte de liderul Oţelul. Singurul aspect pozitiv este calificarea în semifinalele Cupei României. Asta, în condiţiile în care, Steaua a cumpărat nu mai puţin de 20 de jucători în acest sezon. Victor Piţurcă a venit cu 13 fotbalişti în timp ce Ilie Dumitrescu a cerut şapte jucători de la Unirea Urziceni. În iarnă, şefii din Ghencea vor ieşi iar la cumpărături, urmând să transfere alţi trei jucători.
„Nu voi mai lua decât jucători pe care să îi văd şi eu macar o singura dată: un sfert de oră, să-l văd câteva minute într-un meci. Să văd ceva. Altfel nu mai cumpăr jucători! Şi nu mai iau decât jucători cunoscuţi, care au confirmat deja. Jucătorii pe care vreau să îi iau sunt de viitor. Prezentul e destul de bun, numai că trebuie să facem o pregătire împreună şi să se închege echipa, iar Marius Lăcătuş să îşi intre bine în pâine", a declarat finanţatorul Stelei. Dar, roş-albaştrii vor încerca să scape de şase jucători, majoritatea fiind cu salarii mari. În capul listei se găsesc bulgarul Angelov şi grecul Kapetanos, care câştigă câte 250.000 de euro pe sezon. Acestora li se vor adăuga doi fotbalişti din „lotul Urziceni", şi anume Onofraş şi Bilaşo, dar şi Abrudan şi Zapata.

Jucătorii care ar putea pleca din Ghencea

Kapetanos - 2.500.000 €*
Bilaşco - 1.600.000 €
Angelov - 1.400.000 €
Onofraş - 1.250.000 €
Abrudan - 1.100.000 €
Zapata - 1.000.000 €
* valorea pe piaţă, conform transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite