FRF şi UEFA prezintă logo-ul şi biletele finalei Ligii Europa, de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finala Ligii Europa
Finala Ligii Europa

În marea sală VIP de la Arena Naţională are loc primul eveniment ce va marca drumul spre finala Europa League 2012, care va avea loc pe 9 mai pe noul stadion bucureştean. Prezentarea logoului în compania primarului Capitaeli, Sorin Oprescu, şi a preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

Ambasadorul finalei este fostul mare internaţional Miodrag Belodedici, amfitrionul evenimentului, alături de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, de preşedintele FRF, Mircea Sandu, dar şi de reprezentanţii UEFA.

"Vom găzdui finala Liga Europei 2012. Mulţumim UEFA, ne onorează, nu vom dezamăgi. Vom dezvălui noua identitate vizuală, special pentru finala din 9 mai 2012. Găzduirea finalei este o mare responsabilitate. Dorim să oferim un eveniment de clasă. Le transmit tuturor să muncească în continuare. Mari nume de echipe sunt în această competiţie. Sper cu toată sinceritatea că vom vedea două echipe cu clasă în finală. Dorim să continuăm pe aportul suporterilor români, să fie şi ei mândri că se joacă o finală la ei acasă.Bucureştiul este un oraş cald, străinii se vor simţi bine la Bucureşti", a spus Mircea Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite