FRF a lansat primul fan club al naţionalei! Sandu: "E un nou început pentru fotbalul românesc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FRF a lansat primul fan club oficial al naţionalei în prezenţa unor nume sonore din viaţa artistică precum Dan Bittman sau Horia Brenciu. Cardul de membru costă 200 de lei, iar primii 1.000 de înscrişi vor beneficia de un tricou al echipei naţionalei şi de un discount de 20% la biletele pentru meciul cu Argentina.

"Este un moment extrem de propice în care dorim o reaşezare pe baze foarte solide a fotbalului românesc atât la nivel de copii, cât şi la nivelul echipelor nationale. Cu totţii trebuie să formăm o echipă. Soţia şi nepoţica mea vor fi printre primii membri ai fan clubului", a spus Mircea Sandu.

"În unele ţări există până la 100.000 de membri în fan cluburile echipelor naţionale. Noi sperăm să ajungem în scrt timp la măcar 25.000 de oameni. Cei care vor intra în acest fan club vor avea o mulţime de facilităţi", a declarat Jean Vlădoiu, cel însărcinat cu acest proiect.

La următoarele partide, se vor organiza diverse tombole pentru membrii fan clubului, iar câştigătorii vor însoţi echipa naţională în deplasări şi vor putea sta foarte aproape de tricolori.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite