FOTOGALERII. Gazonul, bun din a doua încercare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazonul bun le-a fost mult mai prielnic portughezilor, decât elevilor lui Munteanu
Gazonul bun le-a fost mult mai prielnic portughezilor, decât elevilor lui Munteanu

Dincolo de valoarea celor de la Benfica, gălăţenii au mai avut parte de un adversar în meciul de marţi serară de pe „Arena Naţională", ca să-l parafrazăm pe fostul internaţional Ioan Timofte. Este vorba despre gazon, care, de data aceasta, s-a prezentat în condiţii de Liga Campionilor.

Vezi două fotogalerii în Slideshow

După ruşinea de la partida ianugurală a noului stadion, de cinci stele de la Bucureşti, care a coincis şi cu întâlnirea cu Franţa, din preliminariile lui Euro 2012, firma care s-a ocupat de construcţia arenei, supervizată de reprezentanţi ai UEFA, au decopertat vechiul gazon şi-au pus în loc altul, infinit mai bun.
La finalul partidei cu Benfica, absolut toţi jucătorii, şi ne raportăm aici la ambele echipe, au apreciat calitatea „covorului" de iarbă. Lucru sesizat, încă din startul partidei, şi de Ioan Timofte, fostul nostru internaţional. „Un astfel de gazon ţi va avantaja pe lusitani, care nut foarte tehnici, nu pe noi. Culmea, dacă ar fi avut acum gazonul de la meciul cu Franţa, Oţelul ar fi avut mult mai multe şanse să scoată un rezultat favorabil", a conchis Timofte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite