FOTOGALERIE Rapidiştii au împărţit cadouri la o grădiniţă din Ghencea. Vezi cine a participat şi cum s-au distrat copiii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadouri Rapid * Foto: Marian Iliescu
Cadouri Rapid * Foto: Marian Iliescu

Un grup de fani ai Rapidului, cunoscuţi drept brigada O.H (Oficial Hoologans), au făcut chetă pentru a face fericiţi de Moş Nicolae copiii unei grădiniţie din Bucureşti.

Iniţiatorii au ales grădiniţa numărul 273, de pe strada Valea lui Mihai, din cartierul Ghencea, aflată la 5 minute de stadionul Stelei, special ca o replică la faptul că anul trecut, roş-albaştrii le-au făcut o aroganţă şi au împărţit cadouri copiilor din Giuleşti. Iar pentru a împărţi cadourile, suporterii i-au invitat special pe Ciprian Deac, Marcos Antonio, Daniel Pancu, Ovidiu Herea, preşedintele Constantin Zotta şi team-managerul Dănuţ Perjă. Copiii au fost încântaţi de prezenţa rapidiştilor, iar pentru a merita cadourile, aceştia au cântat şi au spus poezii. Merită menţionat faptul că Conducerea Clubului Rapid n-a contribuit cu niciun leu la punga de cadouri, care a conţinut dulciuri, fructe, calendare şi fulare cu însemnele clubului giuleştean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite