UPDATE FOTOGALERIE. Fanii Stelei au chiulit de la şcoală să-şi vadă favoriţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua este singura echipă din Liga I care a profitat la maximum de pauza competiţională cauzată de „dubla" echipei naţionale cu Belarus şi Albania.

„Nu accept mediocritatea, o echipă ca Steaua nu poate fi la mijlocul clasamentului", a spus Ilie Stan, într-un interviu exclusiv acordat ediţiei printate a „Adevărului". Noul antrenor al roş-albaştrilor a acţionat în consecinţă şi i-a dus pe jucători într-un minicantonament la Săcele, lângă Braşov. Stan a organizat câte două şedinţe zilnice de pregătire, în care se axează mult pe pregătirea fizică, dar nu este ocolită nici mingea.
Stan a spus şi care este obiectivul său după acest cantonament. „Dincolo de problema revenirii în Ghencea, despre care am mai vorbit, vreau ca, în cel mai scurt timp posibil, jocul Stelei să fie unul de posesie, cu recuperări în terenul advers, un joc ofensiv pe baza unor aze bine construite", a mai spus Stan, pentru „Adevărul".

Fanii Stelei au chiulit de la şcoală să-şi vadă favoriţii

De la antrenament a lipsit accidentatul Ciprian Tătăruşanu, care a fost lăsat de Ilie Stan la Hotelul „Hanul Mureşenilor", un stabiliment de patru stele, care-i găzduieşte pe stelişti până sâmbătă. La ora 10.30, steliştii au ieşit din hotel, puşi pe glume şi binedispuşi. Aceştia au ajuns la stadionul Electroprecizia, fiind însoţiţi pe traseu şi de o maşină a Poliţiei. La stadion, steliştii au fost aşteptaţi de aproape 100 de fani, majoritatea copii, care au ales să chiulească de la şcoală doar ca să-şi vadă favoriţii la lucru.
Fanii mai în vârstă l-au luat în vizor pe argentinianul Pablo Brandan. „Să-l înlocuieşti cu succes pe Bănel Nicoliţă", s-a auzit din tribune, iar replica lui Brandan a venit prompt: „Da, numai că eu joc pe stânga, iar Bănel era pe dreapta". Braşovenii nu l-au uitat nici pe Ilie Stan: „Ilie tată, hai să mai luăm şi noi un titlu, că râd duşmanii de noi". Apoi, timp de 90 de minute, suporterii au asistat la şedinţa de pregătire condusă de Ilie Stan şi Edi Iordănescu.
De remarcat că bunadispoziţie a fost la ea acasă şi în timpul antrenamentului, iar Ilie Stan şi-a încurajat elevii de fiecare dată când dădeau rateuri. Mai mult, chiar în debutul antrenamentului, antrenorul Stelei nu a ezitat să se bage la o miuţă cu Florin Costea, Mihai Răduţ, Edi Iordănescu şi Raul Rusescu. Unul dintre favoriţii lui Stan a fost Florin Costea: „Hai Florine, tată, trage de tine, hai că poţi", au fost doar câteva dintre aprecierile fostului antrenor de la Victoria Brăneşti.
Un moment hazliu s-a petrecut chiar la plecarea spre stadionul Electroprecizia. Cum autocarul Stelei era parcat chiar lângă o livadă cu mere, pere şi gutui, un membru din stafful tehnic al „roş-albaştrilor" a ignorat mesajul «Proprietate privată, accesul interzis» şi a «furat» câteva mere pe care le-a împărţit fotbaliştilor.

Steaua va încheia stagiului de pregătire de la munte cu o partidă amicală pe care probabil o va disputa, sâmbătă, lângă Ploieşti, pe Stadionul CONPET, de la ora 11.00. Locul de disputare al amicalului nu este încă sigur, deoarece Ilie Stan îşi doreşte ca întâlnirea să se dispute chiar la Săcele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite