VIDEO Gigi Becali și Cristi Tănase râd cu gura până la urechi de Mihai Costea, zis Nilă! Dedicația patronului pentru atacant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Mihai Costea a marcat două goluri în meciul cu FCM Târgu Mureș din Cupa României și toți s-au grăbit să pună revenirea sa pe seama despărțirii de Daniela Crudu.

Mihai Costea a fost ironizat după ce a marcat al doilea gol chiar de către patronul Gigi Becali. Acesta făcea inimioare de la loja sa din Ghencea, în vreme ce cristi Tănase, aflat lângă el, se prăpădea de râs. Alex Chipciu în scimb a fost mai rezervat.

“Mihai Costea a jucat foarte bine. Două goluri și o pasă de gol. I-a prins bine că i-a dat papucii Danielei Crudu, să-i dea și sandalele. Eu am în continuare încredere în el“, a spus Becali la Fanatik Show.

"Am făcut și eu semnul pe care-l făcea Mihai Răduț, dar și Costea. Nu-i arăta inima Danielei? Dar au fugit papucii acum. Poate își va da seama că i-a mers bine și nu va chema papucii înapoi".

URMĂREȘTE AICI IMAGINILE CU GIGI LUÂNDU-L LA MIȘTO PE MIHAI COSTEA

Cu Gardoș eliminat din minutul 31 și cu scorul de 1-1 la pauză, Steaua s-a impus totuși cu 3-1, dar l-a pierdut pentru meciul cu Petrolul pe Szukala, care a ieșit accidentat în minutul 76. Cum Reghecampf epuizase toate schimbările, steliștii au terminat meciul în nouă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite