Vaslui va juca un meci amical cu ruşii de la Kuban Krasnodar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa FC Vaslui va întâlni formaţia rusă Kuban Krasnodar, pregătită de Dan Petrescu, în cel de-al cincilea meci amical pe care moldovenii îl vor susţine în stagiul de pregătire din Austria

Programat la 13 iulie, meciul dintre FC Vaslui şi Kuban Krasnodar, club la care sunt legitimaţi Gigel Bucur şi Dacian Varga, se va disputa în Germania, în localitatea Bad Reichenhall, acolo unde formaţia antrenată de Dan Petrescu se află într-un stagiu de pregătire de o săptămână.

Antrenorul vasluienilor, Viorel Hizo, a declarat că meciul cu Kuban Krasnodar va arăta la ce nivel se află echipa sa. "Ca orice meci în compania unei formaţii bune, va fi cu siguranţă un joc util şi acesta. Cum amicalul se va disputa spre sfârşitul cantonamentului nostru din Austria, prin acest meci vom vedea pe unde ne situăm cu pregătirile. Eu consider că Sparta Praga a fost cel mai puternic adversar al nostru din amicalele disputate, deşi mai întâlnim încă o echipă de top, pe Spartak Moscova, formaţia care a terminat pe locul patru în campionatul Rusiei", a spus Hizo.

În afară de meciul cu Kuban Krasnodar, FC Vaslui mai are de disputat încă două partide amicale în cantonamentul din Austria, în compania ruşilor de la Spartak Moscova (10 iulie) şi a polonezilor de la Lech Pozan (14 iulie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite