FC Vaslui trebuie să dea 500.000 de euro pentru Maftei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-şi asigura transferul fundaşului Vasile Maftei, FC Vaslui va trebui să scoată din buzunare suma de 500.000 de euro.

Fotbalistul şi-a depus memoriu la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a deveni liber de contract, dar luarea unei decizii a fost amânată din nou pentru şedinţa de săptămâna viitoare. Memoriul a fost înregistrat la LPF înaintea terminării parioadei de transfer de la Liga I.

Maftei a declarat că a dorit să se reîntoarcă la Rapid, dar cei de la clubul giuleştean nu au vrut să plătească suma cerută pe el. "Îmi pare rău că am pierdut perioada de transferuri, am aşteptat să mă duc la Rapid. Dar eu mi-am dorit mai mult să ajung acolo decât şi-au dorit ei. Am refuzat Steaua, am refuzat Dinamo, pentru că sunt rapidist convins, dar ei nu prea m-au dorit. Am avut de pierdut, dar asta e, o să dau curs oricărei oferte", a declarat Maftei după meciul câştigat cu Dinamo.

Clubul Rapid nu a fost dispus să ofere mai mult de 250.000 de euro. Dinu Gheorghe, preşedintele rapidist, a declarat la un  moment dat: "Am oferit un preţ, dar Unirea Urziceni a cerut dublu". În 2009, gruparea ialomiţeană a plătit 400.000 de euro plus TVA pentru a-l lua pe Maftei de la Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite