FC Timişoara -Unirea Alba Iulia 6-0/ Festival pe Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău n-au avut nicio emoţie în faţa unei echipe, Unirea Alba Iulia, care pare condamnată deja la retrogradare.

Kozak (17), Magera (25, 30), Mera (51) şi Goga (67) Mansour (90) s-au aflat de fiecare dată acolo unde trebuie, când a fost vorba ca mingea să intre în poarta adversarilor din Alba Iulia, o echipă care juca mult mai bine pe vremea lui Falub.

Practic, elevii lui Sabău nu au avut niciun fel de probleme în faţa modestei sale adversare, bănăţenii dominând cu claritate jocul de la început până la sfârşit. A fost 6-0 la final, datorită faptului că timişorenii nu s-au arătat deloc îngăduitori în ultima parte a jocului, ajungând din nou pe podium cu un scor de tenis la un meci de fotbal.

Gruparea de pe Bega aşteaptă acum ca LPF, FRF sau TAS să dea un verdict final în ceea ce priveşte dreptul de joc al lui Varga şi Bălan din partida pierdută în Giuleşti.

6-0

FC Timişoara: Taborda - Bonfim (Contra 46), Mera, Nibombe, Sepsi - Alexa - Goga, Magera (Mansour 56), Kozak (Fuchs 68), Mejia - Parks. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Alba Iulia: Cernea - S. Rădoi (Olah 46), Vujadinovici, Galliassi, Bucurică - Bălan, Dâlbea (N. Varga 67), Fl. Dan - Bruno, Bălţoi (R. Stancu 74), Jovanovici.
Antrenor: Blaze Sliskovici

Goluri: Kozak 17, Magera 25, 30,
Mera 51, Goga 67, Mansour 90
Stadion Dan Păltinişanu: 5.000
Arbitru: Georgian Ionescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite