Antonio Conceicao: „Am scăpat de retrogradare, acum ne gândim la meciul din Cupă, cu Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a învins astăzi pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Victoria Brăneşti, într-un meci disputat în cadrul etapei a 29-a a Ligii I. Cu 37 de puncte acumulate, braşovenii par ieşiţi definitiv din lupta pentru evitarea retrogradării.

Golul a fost marcat în minutul 56, de Atilla Hadnagy, din cinci metri, după o fază prelungită de atac a formaţiei braşovene.

FC Braşov: 13. Kajcsa - 21. Rusu, 6. Majernik, 15. Oros, 12. Cristi Ionescu (26. Wiliams '46) - 25.Toloza - 7. Chipciu, 80. Teixteira (18. Cristescu '73), 10. Ilyeş, 14. Distefano (16. Viveiros '61) - 9. Hadnagy. Antrenor: Antonio Conceicao.

Victoria Brăneşti: 1. Bordeanu - 2. Maghici, 5. Sg. Bar, 26. Poverlovici, 3. Lorincz - 10. B. Oprea, 15. Iacob, 17. Olariu, 30. R. Avram (16. Nicola '57) - 7. Todoran (25. Novac '71), 9. C. Coman (34. Fl. Petre '78). Antrenor: Ciprian Urican.

„Știam că vom avea un meci greu, împotriva unei echipe care-și juca ultima șansă de salvare de la retrogradare. Pentru noi era extrem de important să învingem și am obținut o victorie pe deplin meritată.

Chiar dacă nu am făcut cel mai bun meci și nu am evoluat spectaculos, rezultatul final contează cel mai mult. Obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare, este îndeplinit în mare măsură.

Acum, pentru noi va fi greu să recuperăm jucătorii, care sunt foarte obosiți după programul infernal din ultimele săptămâni. De acum înainte, în meciurile din campionat vom încerca să pregătim cât mai bine partida retur din semifinala Cupei, cu Steaua.

Acel meci este cel mai important pentru noi și vom începe să ne facem strategia pentru partida respectivă. Cele 37 de puncte acumulate în campionat ne dau o anumită liniște și ne putem gândi la duelul cu Steaua“, a precizat antrenorul Brașovului, Antonio Conceicao.

La rândul său, tehnicianul formației Victoria Brănești, Ciprian Urican, a menționat: „Am venit la Brașov cu speranța că putem obține măcar un punct. Știam că vom întâlni o echipă bine organizată, care a arătat o formă deosebită.

Din păcate, meciul s-a jucat la eliminarea lui Poverlovici și la eroarea noastră de marcaj de la golul marcat de FC Brașov. Dacă nu aveam ghinion puteam să obținem măcar un egal. Noi vom încerca, în continuare, să luptăm pentru salvarea de la retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite