FC Braşov, victorie după 13 etape negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov a bifat prima victorie în campionat după 13 runde secetoase, învingând acasă, cu scorul de 2-0, pe Sportul Studenţesc.

"Stegarii" au început în forţă şi în minutul 10 reuşit deschiderea scorului, prin Majernik, care a înscris cu capul din 7 metri, după o centrare perfectă din corner a lui Martinovic.

Gazdele îşi putea dubla avantajul în minutul 23, dar Niculescu s-a opus şutului lui Cristescu de la 14 metri. Scorul avea să devină 2-0 după o jumătate de oră de joc, când Ilyes a transformat cu siguranţă un penalty acordat de Sebastian Colţescu pentru un fault în careu al lui Raţiu la Viveiros. Abia după reuşita lui Ilyes, "studenţii" au început să ameninţe poarta lui Mincă, dar numai Ferfelea a fost aproape de gol, cu 2 minute înainte de finalul primei părţi, însă goalkeeper-ul gazdelor a scos în corner.

Partea a doua a început cu o ratare a lui Chipciu, care nu a nimerit ţinta de la 16 metri. De partea cealaltă, bucureştenii au încercat să revină pe tabelă, dar acţiunile lor de poartă au fost rare şi fără un grad sporit de periculozitate. Gazdele au ştiut să închidă bine culoarele şi să replice pe contraatac, având câteva oportunităţi de a majora scorul, neconcretizate însă. Un succes foarte important pentru FC Braşov, care poate să abordeze cu un alt moral cele 4 meciuri rămase de jucat în 2010.

FC Braşov: Mincă - Voicu (Rusu 76), Oros, Majernik, Williams - Viveiros (Năstăsie 68), Cristescu, Martinovici, Ilyeş, Chipciu - Dedu (Vali Badea 56)
Antrenor: Daniel Isăilă

Sportul Studenţesc: Niculescu - Ciupe, Patriche, Raţiu, Maxim - Irimia (Cruceru 51), Pătraşcu, Bălan, Nae (Cazan 60) - Curelea, Ferfelea
Antrenor: Florin Tene

Goluri: Majernik 10, Ilyeş (pen.) 30
Stadion: „Tineretului": 1.000
Arbitru: Sebastian Colţescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite