FC Vaslui vrea să scape de Ljubinkovici, Kirovski şi Markovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ljubinkovici pleacă de la Vaslui
Ljubinkovici pleacă de la Vaslui

Mijlocaşul Marko Ljubinkovici, atacantul Hristjian Kirovski şi fundaşul Neven Markovici au fost puşi pe lista de transferuri a grupării FC Vaslui, cei trei jucători făcând pregătire cu echipa a doua a clubului, după ce Marius Lăcătuş i-a lăsat acasă.

Conducerea clubului finanţat de Adrian Porumboiu a refuzat să justifice punerea pe liber a jucătorilor din fosta Iugoslavie, în condiţiile în care Ljubonkovici a fost, până la o accidentare din prima parte a turului, lider incontestabil al lui FC Vaslui.

"Cei trei jucători au fost puşi pe lista de transferuri şi atât, fără comentarii. Se antrenează la baza sportivă a clubului sau fac pregătire alături de echipa a doua", a declarat Alex Guzganu, ofiţerul de presă a lui FC Vaslui.

Contactat telefonic, Marko Ljubinkovici a spus că îşi doreşte o discuţie cu finanţatorul Adrian Porumboiu pentru a afla de ce a fost pus pe liber: "Sper să am o discuţie cu domnul Porumboiu pentru a afla de ce am fost marginalizat. Eu ştiu doar că mi-am făcut treaba la FC Vaslui şi nu am supărat pe nimeni".

Hristjian Kirovski şi Neven Markovici au refuzat oferta celor de la Ceahlăul Piatra-Neamţ, de a juca sub formă de împrumut până la finalul campionatului.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite