FC Vaslui l-a transferat pe Carlos Costly de la Belchatow

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlos Costly va juca la Vaslui
Carlos Costly va juca la Vaslui

Conducătorii formaţiei FC Vaslui au ajuns la un acord cu gruparea GKS Belchatow pentru transferului atacantului Carlos Costly, iar jucătorul din Honduras este aşteptat miercuri în România pentru a semna contractul, informează site-ul echipei poloneze.

Pentru fotbalistul în vârstă de 27 de ani gruparea vasluiană trebuie să achite suma de 500.000 de euro. Atacantul, care a mai fost dorit şi de Steaua, este aşteptat miercuri la Iaşi, pentru vizita medicală, apoi va merge la Vaslui să parafeze contractul cu echipa patronată de Adrian Porumboiu.

Costly evoluează din anul 2007 pentru GKS Belchatow, echipă pentru care a marcat 24 de goluri în 52 de partide. La începutul anului trecut internaţionalul din Honduras a fost împrumutat pentru 6 luni la Birmingham City, însă nu a reuşit să marcheze în cele 8 meciuri disputate.

Jucătorul a debutat în anul 2007 şi la echipa naţională, pentru care a bifat 38 de selecţii, el având la activ şi 14 goluri. În cazul în care va fi ferit de accidentări, atacantul va participa cu prima reprezentativă a ţării sale la Campionatul Mondial din 2010 din Africa de Sud.

Vezi ce ştie să facă Carlos Costly

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite