FC Timişoara n-are bani pentru deplasarea în Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Timişoara îşi face probleme pentru startul noului sezon din cauza problemelor birocratice. Contul blocat de Fisc şi neachitarea de către Steaua a banilor pe Iasmin Latovlevici creează probleme serioase echipei bănăţene înaintea meciului cu echipa finlandeză MYPA.

„Team-managerul” alb-violeţilor este mulţumit de evoluţia echipei în această vară, cel puţin din punct de vedere sportiv. „Din punctul nostru de vedere am făcut tot ce am putut face. Am avut două cantonamente reuşite. Până la începutul primei etape nu cred că vor mai veni jucători. E un moment în care trebuie să vorbim mai puţin şi să realizăm mai mult”, a spus Daniel Stanciu la  sport.ro.

Emoţii financiare
 „Nu e deloc uşor să le explici jucătorilor ca din anumite motive avem conturile blocate. Sper să nu ajungem în situaţia de a spune 'pas' acestui campionat pentru că Timişoara este un club important pe harta fotbalului românesc. Nu cred că suntem singura echipă cu conturile blocate”, a declarat Daniel Stanciu.

FC Timişoara rebuie să plătească până vineri o nouă tranşă din transferul lui Dorin Goga şi trebuie să găsească bani pentru deplasarea în Finlanda.


„Ar fi prea de tot să nu putem face deplasarea în Finlanda, mă voi întâlni cu domnul Chivorchian şi vom încerca să găsim o soluţie. Nu pot spune în acest moment cine pleacă sau nu”, a mai spus Daniel Stanciu.
Preşedintele Marian Iancu consideră că interese mai mari sunt în spatele beţelor în roate pe care clubul le resimte în această perioadă. „Dacă s-ar aplica identic şi la alţii ce e la noi acum, deja n-ar mai fi existat echipe de fotbal în Liga 1”, a explicat preşedintele alb-violet.


Lot aproape definitivat
"Mişcările de trupe" continuă la FC timişoara: „Cu Kozak am discutat şi mai mult ca sigur îi vom rezilia contractul. Bonfim e sigur titular la Timişoara în prima etapă, la fel ca şi Cisovsky. Jucătorii care vor evolua în prima etapă trebuie înregistraţi până vineri. Parks se antrenează cu Timişoara. Chiacu va semna cu Timişoara astăzi sau mâine”, a explicat Daniel Stanciu.
Preşedintele clubului a explicat de ce s-a renunţat la fundaşul Igor Popovici. „Acesta nu este peste Luchin, Mera, Scutaru sau Raţiu, iar noi avem nevoie de mai mult. S-ar putea să renunţăm la doi dintre fundaşii centrali şi să aducem unul mai experimentat. Astfel, am avea doi fundaşi centrali în jurul vârstei de 31 de ani, experimentaţi, doi mai tineri şi unul care face legătura între generaţii, Raţiu având 28 de ani”, a spus Iancu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite