FC Timişoara le cere fanilor să contribuie la modelul echipamentului pentru sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea FC Timişoara organizează un concurs pentru fanii echipei, prin care le cere acestora să contribuie la modelul echipamentului pentru sezonul 2011-2012, care va celebra 90 de ani de existenţă ai clubului.

În acest an, FC Timişoara sărbătoreşte 90 de ani de existenţă, iar evenimentul va fi celebrat, printre altele, cu un echipament aniversar pentru sezonul următor din Liga I.

Suporterii "alb-violeţi" au o ocazie unică, aceeea de a-şi pune amprenta asupra înfăţişării echipei favorite pentru un campionat, iar cel care va câştiga acest concurs va fi premiat cu un rând din noul echipament.

"În acest an, se împlinesc 90 de ani de la înfiinţarea clubului de fotbal Politehnica Timişoara. În ediţia viitoare de campionat, intenţionăm ca echipa să poarte un echipament care să celebreze acest eveniment. Cum de-a lungul acestor decenii, clubul a supravieţuit şi datorită suportului nepreţuit al fanilor, ne-am gândit ca suporterii noştri să vină cu idei pentru design-ul tricoului în cauză, în special a siglei aniversare. Aşteptăm, astfel, pe adresa leventebalint@gmail.com propunerile pentru echipamentul aniversar din sezonul de toamnă 2011. Persoana care va propune design-ul ales la final va câştiga un rând din echipamentul aniversar!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite