Cristi Pustai vrea amânarea meciului cu FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, miercuri, că formaţia sa ar putea solicita amânarea jocului cu FC Timişoara, din etapa a 15-a a Ligii I, din cauza numeroaselor probleme de sănătate din cadrul lotului.

"Din păcate, cele mai multe probleme le avem în benzile laterale. Dudiţă, Munteanu, Marovic şi Cigan sunt răciţi, iar Pârvulescu este suspendat. Există riscul de a nu putea să aliniem un prim 11. Mai stăm o zi sau două, să vedem care este starea de sănătate a jucătorilor, după care, dacă e cazul, vom cere amânarea. Practic, în această săptămână n-am avut la niciun antrenament mai mult de 16 jucători, iar noi fotbalişti răciţi apar aproape în fiecare zi", a spus Pustai.

Un alt absent este Markovic, indisponibil pentru tot restul turului, în timp ce Bud a acuzat şi el o răceală şi este incert.

Chiar dacă se confruntă cu numeroase probleme de efectiv, Pustai susţine că acestea nu ar constitui o scuză în cazul unui eşec cu FC Timişoara: "Vrem să câştigăm. Întâlnim o echipă formată din jucători foarte buni, care anul trecut putea să câştige titlul. Pe FC Timişoara am învins-o în sezonul trecut şi sperăm să se întâmple din nou acest lucru. După ce am luat patru goluri cu Steaua, am avut şapte jocuri fără înfrângere. Sperăm ca această regulă să se păstreze, iar după 1-4 cu Rapid să nu mai pierdem în următoarele şapte jocuri".

Gaz Metan Mediaş va întâlni FC Timişoara, duminică, de la ora 16:00, într-o partidă din cadrul etapei a 15-a a Ligii I.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite