FC Internaţional doreşte prelungirea împrumutului sau achiziţionarea fundaşului Viera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Internaţional Curtea de Argeş doreşte prelungirea împrumutului sau achiziţionarea definitivă a fundaşului Ousmane Viera, patronul Benone Lazăr deplasându-se, marţi, la Cluj pentru a negocia cu preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan.

Viera a declarat că are o ofertă de la un club din campionatul Franţei, dar în cazul în care transferul nu se concretizează, iar CFR Cluj nu intenţionează să îl păstreze în lot, ar dori să evolueze şi în sezonul următor la Internaţional Curtea de Argeş.

"Am o ofertă din Franţa, iar dacă nu se va concretiza, singura echipă la care vreau să joc, dacă CFR nu are nevoie de mine, este Internaţional Curtea de Argeş. Urmează ca cele două cluburi să se înţeleagă în privinţa mea. Asta, numai în cazul în care nu mă voi transfera la echipa din Franţa", a adăugat Viera, jucător cedat sezonul trecut sub formă de împrumut de CFR Cluj la gruparea argeşeană.

Fundaşul ivorian mai este dorit şi de clubul Gloria Bistriţa, ca parte a transferului mijlocaşului Ioan Hora.

În altă ordine de idei, jucătorii Daniel Stan şi Cornel Frăsineanu vor pleca în cantonamentul din Austria doar dacă ajung la un acord cu oficialii grupării din Curtea de Argeş privind prelungirea contractelor de joc. "Am negociat prelungirea contractelor, dar deocamdată nu ne-am înţeles cu conducerea. Vom mai discuta şi diseară (n.r. - marţi seara), şi dacă ne vom înţelege vom pleca în cantonamentul din Austria", a declarat, marţi, Daniel Stan.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite