Chivorchian spune că meciul cu FC Braşov ar fi trebuit arbitrat de străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivorchian
Chivorchian

Preşedintele CD al echipei FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, că partida cu FC Braşov, din etapa a 17-a a Ligii I, trebuia să fie arbitrată de o brigadă din străinătate, însă ardelenii nu au fost de acord cu acest lucru, conform NewsIn.

"Noi suntem pe aceeaşi linie cu ceilalţi în ceea ce priveşte arbitrajul. S-au stabilit unele jocuri la un moment dat pentru a fi arbitrate de străini, iar printre aceştia era şi cel cu FC Braşov. Dar, cum sunt sigur că ei nu au vrut aşa ceva, au fost delegaţi români. Nu vreau să comentez nimic acum, dar sper ca arbitrul să nu vadă decât două culori: mov şi culoare în care vor juca gazdele", a spus Chivorchian.

Oficialul bănăţenilor susţine că în Liga I ar trebui aduşi mai mulţi arbitri străini, pentru că aceştia sunt mai experimentaţi: "Arbitrajul românesc se bazează pe 4 sau 5 oameni, iar aici îl includ şi pe Cristi Balaj, dar nu când e răcit. Aceşti străini îi pot învăţa multe pe români, mai ales pentru că ei arbitrează la fel şi la ei în ţară, dar şi în străinătate".

Mijlocaşul Dorin Goga susţine că partida cu FC Braşov va fi una complicată, dar este de părere că bănăţenii se pot impune: "Ştiu că ei sunt o echipă puternică acasă, dar o să încercăm să învingem. Mergem acolo să marcăm şi să câştigăm. Este bun şi un egal afară, pentru că şi o remiză ne menţine sus, dar vrem să ne impunem. Se resimte oboseala, dar acum nu ne mai gândim la asta".

În altă ordine de idei, Chivorchian a mai spus că s-a ajuns la un acord cu Consiliul Local pentru reînnoirea contractului, dar mai durează până proiectul va fi aprobat: "Moş Nicolae a venit cu punctele la Târgu Jiu, acum sperăm să vină Moş Crăciun cu cele de la Braşov. Apoi aşteptăm sărbătorile. Avem şi promisiuni de la autorităţile locale că vom primi restul acela de 30 de miliarde de lei vechi ca să plătim totul, apoi rezolvăm titlul. Ne-am pus de acord şi cu Consiliul Local asupra celor 12 clauze ale contractului, iar acum aşteptăm ca proiectul să treacă prin toate comisiile".

Partida dintre FC Braşov şi FC Timişoara, din etapa a 17-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18:00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite