Robert Ilyeş vrea să câştige un trofeu cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Ilyeş, pe vremea când juca în Giuleşti
Robert Ilyeş, pe vremea când juca în Giuleşti

Căpitanul lui FC Braşov, Robert Ilyeş, a declarat, luni, că pentru acest sezon îşi propune să câştige cu echipa un trofeu, chiar dacă va fi un retur "infernal" atât în lupta pentru cupele europene, cât şi în cea pentru evitarea retrogradării, informează site-ul clubului.

"Cred că va fi un retur infernal, pentru că atât lupta pentru primele locuri, cât şi cea pentru evitarea retrogradării se vor da până în ultima etapă. Avem un campionat echilibrat, în care noi trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. Trebuie să dăm totul pe teren şi să obţinem calificarea în finala Cupei României pentru că vreau să câştig cu FC Braşov un trofeu", a spus Ilyeş, care o vede pe CFR Cluj principala candidată la câştigarea titlului, deoarece alb-vişiniii dispun de cel mai valoros lot din Liga I.

În turul campionatului, Robert Ilyeş a evoluat în 15 meciuri pentru FC Braşov şi este golgheterul echipei, cu patru goluri marcate. Echipa pregătită de Viorel Moldovan a încheiat turul pe locul 7 şi este calificată în semifinalele Cupei României.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite