FC Braşov merge în continuare pe mâna cuplului Szabo - Şanta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului FC Braşov a decis să acorde în continuare credit cuplului de antrenori Adrian Szabo - Andrei Santa, ţinând cont de faptul că gruparea de sub Tâmpa urmează să dispute două meciuri la un interval scurt de timp, iar echipa s-a exprimat bine sub comanda celor doi tehnicieni, care asigură interimatul după plecarea lui Ionuţ Badea.

Marţi, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc la Stadionul Tineretului, Adrian Szabo s-a referit la meciul de marţi, cu Farul Constanţa, din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Cupei României, pe care îl consideră unul 'foarte important', în ciuda faptului că adversarul vine din liga secundă. 'Ne aşteaptă un meci foarte important, chiar dacă unii ar putea să cadă în capcană şi să-l considere mai facil. Din punctul nostru de vedere este foarte important rezultatul acestui meci deoarece jucăm în faţa propriilor spectatori din nou, pe care trebuie să-i mulţumim cu un joc bun şi un rezultat pe măsură, adică o victorie şi, implicit, calificarea în faza următoare a competiţiei', a spus Szabo.

Mijlocaşul stânga Iuliu Popa crede la rândul său că braşovenii trebuie să trateze cu toată seriozitatea jocul cu Farul. 'noi, ca fotbalişti profesionişti, avem datoria să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate. La fel îl tratăm şi pe cel cu Farul. Îl cunosc pe antrenorul acestora, domnul Artimon, care mi-a fost antrenor la Vâlcea, dar sper ca noi să avem aceeaşi determinare şi atitudine în joc pentru a ne califica mai departe. Dacă ne facem treaba în mod profesionist putem accede în fazele superioare ale competiţiei şi, de ce nu, chiar în finală', a precizat Popa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite