S-a pus sechestru pe jucătorii lui FC Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş a pus sechestru asigurator pe 12 fotbalişti de la cluburile FC Argeş, Dacia Mioveni şi Internaţional Curtea deArges, în contul unor creanţe ale acestor grupări

Cele trei grupări de fotbal au creanţe estimate la 10.165.320 lei (FC Argeş), 4.612.000 lei (Dacia Mioveni) şi 1.550.000 lei (Internaţional Curtea de Argeş).

Cei 12 jucători vizaţi de această măsură sunt Tameş, Milosevici, Mircea Stan şi Cazan, de la FC Argeş, Naoumi şi Yartey, de la Dacia Mioveni, şi Vlad, Chiricheş, Pârjol, Neagu, Răduţ şi Ciucur, de la Internaţional Curtea de Argeş.

"Organele de control au constatat că există o diferenţă între suma virată la bugetul de stat şi suma datorată. În această situaţie, s-a luat măsura sechestrului asigurator. Deci este vorba de o măsură asiguratorie, stabilită până la clarificarea situaţiei, nu de o executare. Noi putem pune sechestru asigurator pe conturi, dar şi pe mijloace fixe, obiecte de inventar, imobilizări".

Unul dintre fotbaliştii lui FC argeş, Iulian Tameş a părut surprins de măsura luată: "Nu ştiu cât este de adevărat şi în cel fel sunt eu implicat direct. Dacă aceasta este decizia, lor să facă cum cred dânşii mai bine. Cred că o să fie o licitaţie ca la vite. Nu ştiu dacă ar mai da cineva 600 de milioane de lei pe mine. Eu sunt la FC Argeş şi sper să duc până la capăt acest contract", a spus mijlocaşul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite