Explicaţia lui Gigi pentru gafele lui Stanca: "I-a luat Satana minţile. S-a aruncat în aer de nebun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Şumudică, era în pericol să fie demis în cazul în care nu ar fi învins în partida disputată în etapa a VI-a a Ligii I, scor 3-1, şi i-a transmis acestuia să nu se mai considere un tehnician mare.

"Şumudică să nu mai zică el că e mare, că tot mică e. O să vadă el cât de mică e când o să-l cardească Viitorul. Când o să-i dea naşul pac pac pac şi o să vadă el ce mică e Şumudică. Să nu mai fie el tare în gură aşa Şumudică. Că aseară era pe cracă. Noi am dominat Vasluiul mai tare ca Inter Milano. Bă aşa nu m-a dominat nici Inter. Să nu pot să ies de acolo. A venit Porumboiu şi mi-a zis la pauză. Fac acum două schimbări, ori la bal ori la spital", a spus Becali.

Ekranas - Steaua

Gigi Becali a afirmat că portarul Răzvan Stanca a avut două momente de rătăcire la primele două goluri primite de Steaua şi a menţionat că Ciprian Tătăruşanu va reveni între buturi după acest meci. "Dacă îţi ia Satana minţile poţi să te arunci cum s-a aruncat Stanca la corner. Acum am văzut şi eu reluarea. El s-a aruncat undeva, nu s-a aruncat la minge. El s-a aruncat aşa în aer, de nebun. Numai dacă îţi ia Satana minţile. Poate să facă zidarul ce-o vrea el. Dacă nu vrea Dumnezeu, n-o zideşte. M-am luat de Chipciu şi de Stanca. Chipciu a dormit acolo pe teren. Pe Stanca l-a luat dracul şi l-a ţinut dracul. I-a zis dracul, du-te, aruncă-te aiurea de nebun. A doua oară i-a zis dracul gândeşte la nu ştiu ce păsărici şi lasă mingea să treacă. Şi nici nu s-a aruncat cu mâinile în faţă, s-a aruncat aşa de nebun aşa într-o parte. Să intre Tătăruşanu ca să se ducă să scuipe pe dracu'. Şi ambiţiile noastre prosteşti. Ne-am făcut ambiţii cu Tătăruşanu, na ambiţii! Faci ambiţii, na ambiţii!", a subliniat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite