EXCLUSIV! Clujenii le dau sfaturi celor de la Oţelul. Nuno Diogo:"Trebuie să schimbe ceva, dacă vor să facă faţă în Ligă"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii au pierdut lamentabil, 0-4, cu CFR, în ultimul joc dinaintea debutului în Liga Campionilor.

Prezenţi anul trecut în cea mai tare competiţie intercluburi din Europa, jucătorii de la CFR Cluj s-au oferit să le dea câteva stafuri gălăţenilor, care miercuri vor juca cu Basel, în Liga Campionilor.

"Dacă nu vor schimba ceva la jocul lor, nu vor avea şanse. Trebuie neapărat să joace cu altă atitudine pentru a face faţă în Liga Campionilor. Este o competiţie extrem de dificilă. Nici noi, până nu am disputat un meci, nu am înţeles cât de dificil este să joci la un asemenea nivel", a mărturisit Nuno Diogo pentru Adevărul.

Fundaşul celor de la CFR a mărturisit că nu se aştepta la o victorie atât de clară în derbiul cu actuala campioană.

"Am fost prea buni, iar cuvintele celor care spuneau că meciul va fi blat, ne-au movitat foarte mult. Noi am prins o zi foarte bună, iar ei una slabă. Nu aveau cum să ne bată. Aşa trebuie să jucăm meci de meci pentru a câştiga titlul. Îmi place că suntem sus în clasament, îmi doresc în câteva etape să fim cel mai sus, să ne uităm în jos la adversari, să fim noi în vârful piramidei", a mai precizat Nuno Diogo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite