Eric de Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul, care a fost în iarnă la un pas de a semna un contract cu ucrainenii de la Karpaty Lvov, a redevenit omul providenţial al medieşenilor.

Eric de Oliveira (foto) a revenit de runda trecută în primul „11" al Mediaşului după o accidentare, şi a punctat cu Sportul. Braizilianul a marcat şi contra celor de la Pandurii, cu un şut de excepţie de la 25 de metri.

După două ratări incredibile ale lui Pârvulescu şi a lui Dan Roman a venit şi golul de 2-0. Eric a centrat din corner pentru Radu Zaharia, care a înscris cu capul din colţul careului mic.

După această victorie, Gaz Metan se menţine în prima parte a clasamentului, în timp ce la Pandurii retrogradarea pare să devină o certitudine. Cel mai bun om al meciului, Eric a dedicat reuşita soţiei lui, care aşteaptă un copil.

2-0

Gaz Metan
: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Akaky, Vukadinovic - Todea, Hoban - Munteanu (D. Roman 46), Eric (Dudiţă 69), Pârvulescu (Bozeşan 84) - Bawab.

Antrenor: Cristi Pustai

Pandurii: Mingote - G. Matei (M. Pleaşcă 46), Chiricheş, Viera, Grecu - Voiculeţ, Pintilii, Nistor (Apostu 79) - Vranjes, Lemnaru, Brata (Stromajer 61).

Antrenor: Petre Grigoraş

Goluri: Eric 57, R. Zaharia 64

Stadion: „Gaz Metan": 4.000

Arbitru: Gheorghe Prodan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite