Eric ameninţă iar că pleacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela „Eric“ pare a nu mai avea sfârşit. Atacantul spune că i s-a terminat contractul cu Gaz Metan şi că săptămâna viitoare va pleca în Brazilia, având biletul de avion deja cumpărat.

„Eu m-am înţeles cu cei de la Mediaş, însă aceştia trebuie să vorbească şi cu Metropolitan, clubul de care aparţin până în vara anului viitor. Cred că meciul cu cei de la KuPS a fost ultimul al meu pentru Gaz Metan. Eu însă vreau să continui aici şi să pot juca împotriva lui Mainz în Liga Europa. Luni o să vină impresarul meu şi o să discute noul contract dintre Metropolitan şi Mediaş, iar dacă n-o să se înţeleagă până marţi, a doua zi trebuie să plec în Brazilia. Mi-am cumpărat deja biletul, dar îl pot anula. Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă, dar sper ca totul să fie bine şi să rămân la echipă", a spus Eric (foto).

De partea cealaltă, preşedintele clubului ardelean, Ioan Horoba, a afirmat că brazilianul mai are contract cu Gaz Metan încă patru ani.

Horoba: „E jucătorul nostru până în 2015"

„Noi am plătit 122.500 de euro lui Metropolitan pentru cei 35% pe care-i deţineau brazilienii din drepturile federative ale lui Eric, iar acum fotbalistul este sută la sută al nostru. El are contract cu Mediaş până la 30 iunie 2015", a ţinut să precizeze Horoba.

" Momentan nu mă antrenez şi sigur nu voi juca luni, la Braşov. Mi-am luat deja bilet de avion spre Brazilia. Meciul cu KuPS a fost ultimul pentru mine la Gaz Metan Mediaş."
Eric
mijlocaş Gaz Metan Mediaş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite