Eric explică plecarea de la Mediaș: "Nu am fugit de la Gaz Metan!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaș al lui Gaz Metan Mediaș, Eric de Oliveira, a primit în sfârșit cartea verde astfel că poate evolua în viitorul apropiat pentru ucrainienii de la Karpaty Lvov.

"Mi-am terminat contractul cu Gaz Metan în această vară şi am fost nevoit să mă întorc în Brazilia, la echipa mea, Metropolitan, cu care mai aveam contract un an.

Ioan Horoba spune că mai aveai contract cu Gaz Metan...
Nu e adevărat! Exista o clauză în contractul dintre Metropolitan şi Gaz Metan, prin care orice echipă care plătea 350.000 de euro mă putea transfera. 35% din bani trebuiau să ajungă la echipa mea din Brazilia, iar 65% la Gaz Metan. Se specifica şi că aceste procente nu pot fi plătite de cele două echipe una alteia pentru a mă lua definitiv. Gaz Metan a trimis 35% din sumă la Metropolitan, cei de acolo nu au fost de acord, conform contractului, iar eu, între timp, am încheiat înţelegerea cu cei de la Mediaş. Nu e simplu, dar sper că aţi înţeles.

Pe viitor, mi-aş dori să joc pentru naționala României, dar, dacă s-ar fi vrut asta, probabil că totul s-ar fi rezolvat până acum. Oricum, eu vreau să mă întorc în România, să joc la o echipă mare, dacă nu mă voi transfera la o echipă mare din Ucraina", a spus Eric  în Prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite