Eric: „Putem ajunge în grupe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar o zi o mai desparte pe micuţa echipă din Liga I, Gaz Metan, de cel mai important meci din istoria clubului medieşean. Important nu prin prisma adversarului, ci prin faptul că trupa lui Pustai debutează în cupele europene.

Cei de la Kups se prezintă din postura vicecampionilor Finlandei, dar sunt trădaţi de actualul loc din clasament (9 din 12 echipe; au trei puncte avans faţă de ultima clasată, RoPs). Mai mult, nordicii n-au nicio victorie în ultimele şase meciuri (patru remize şi două înfrângeri).

Nu se televizează

Elevii lui Pustai vor pleca azi spre Finlanda, acolo unde-i aşteaptă o climă plăcută (25 de grade), cu zece mai puţin faţă de canicula de pe la noi. Dincolo de aceste aspecte, fotbaliştii Gazului nici nu concep să nu obţină calificarea. „Miza noastră o reprezintă calificarea în grupele Ligii Europa. Este un obiectiv realizabil, nu doar îndrăzneţ", a spus Eric pentru „Adevărul". În Finlanda, prezenţa Gazului nu interesează pe nimeni. De aceea, meciul de mâine-seară nu este produs de nicio televiziune şi, în consecinţă, nu va putea fi transmis în direct în România. În schimb, va putea fi ascultat live la Radio România Actualităţi. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite