Englezii râd iar de Gigi Becali! Vezi ce perle i-au amuzat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Englezii se amuză teribil pe seama comportamentului lui Gigi Becali, atipic pentru civilizaţia din Marea Britanie. Patronul Stelei este prezent aproape nelipsit din presa din Anglia. Cei mai mare "fani" ai europarlamentarului din Pipera sunt jurnaliştii de la The Guardian. Aceştia adună în cadrul rubricii săptămânale "Said&Done" perlele din fotbalul mondial.

Iar Gigi Becali le oferă destul de mult de muncă. De această dată, omul de afaceri a reuşit să-i impresioneze pe englezi prin declaraţiile de după incidentul în care a fost atacat cu pietre, dar şi despre părerea lui despre divorţul din familia Borcea., informează prosport.ro

"Săptămâna şefului Stelei Gigi Becali: a declarat că fanii care i-au atacat maşina cu pietre trebuie să stea 10 ani în închisoare: 'Nu voi arăta niciun fel de milă, nu voi da înapoi!'", îşi încep ziariştii englezi rubrica dedicată lui Gigi.

În continuare, cei de la The Guardian consemnează părerea lui Becali despre căsnicie şi despre rolul femeii în societate, cu referire la soţii Borcea: "A spus că divorţul lui Cristi Borcea de soţia sa şi intrarea într-un mariaj cu un model este pe pedepsit de Dumnezeu: 'Un bărbat poate alege. Aşa cum Dumnezeu a spus, bărbatul e bărbat şi femeia e curvă!' Becali a spus că va fi naş de cununie pentru nou cuplu ('Am o legătură Iisus') şi că o va invita pe Shakira la nuntă, în cinstea dansurile de celebrare ale lui Borea. Cu Gigi acolo, va fi de basm", se amuză englezii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite