Enache: "Ne bucură mai mult că n-au luat adversarii trei puncte decât că am obţinut noi unul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Enache, antrenor principal FC Ceahlăul
Costel Enache, antrenor principal FC Ceahlăul

Tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Constantin Enache, a declarat după remiza cu FCM Târgu Mureş, scor 1-1, că îl bucură mai mult faptul că adversara a ratat câştigarea celor trei puncte decât că elevii săi au obţinut un punct.

"Aş fi vrut să mă înşel când am spus că ne aşteaptă un joc greu. Am avut în faţă o adversară care s-a pregătit pentru joc şi asta s-a observat. O egalare pe final arată totuşi că am salvat ceva. Ne bucură parcă mai mult faptul că n-au luat ei trei puncte, decât că am obţinut noi unul. Avem continuitate în rezultate pozitive şi asta ne ţine optimişti în continuare", a spus Enache.

Constantin Enache a precizat că nu au existat greşeli majore de arbitraj la jocul cu FCM Târgu Mureş. "N-am văzut greşeli majore. Câteva faze contestabile, dar nu ne putem plânge din atât", a adăugat el.

Tehnicianul a menţionat că îşi doreşte ca echipa sa să obţină puncte şi în ultimele două meciuri din acest an. "Pentru noi urmează două deplasări lungi, la Mediaş şi Târgu Jiu. Vrem să plecăm optimişti, jucăm afară, de unde am adus cele mai multe puncte în acest tur de campionat. Sunt oportunităţi bune de a mai acumula ceva puncte, în ciuda faptului că vom întâlni două echipe bune ale campionatului", a spus Enache.

Antrenorul a declarat că gruparea Ceahlăul nu se va grăbi în privinţa transferurilor în această iarnă: "Politica clubului este aceea de a găsi soluţiile certe nu în grabă, nu la întâmplare, cu jucători care îşi pot dovedi utilitatea pentru echipă şi obiectiv".

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei FCM Târgu Mureş, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Pentru Ceahlăul a marcat Cebotaru '84, iar pentru FCM Târgu Mureş a înscris Bumba '11.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite