Emoţiile au luat sfârşit la Rapid. "Glauber e apt 100%! Revine în formă maximă pentru retur!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Glauber Leandri Berti a revenit la Rapid vara trecută când pregătirea era pe final şi nu s-a integrat repede în angrenajul lui Răzvan Lucescu. În locul lui a fost preferat Ovidiu Burcă, iar evoluţiile acestuia au făcut să pară că se poate şi cea mai bună apărare a Rapidului de sezonul trecu, Antonio - Glauber, poate fi uitată.

La mijlocul turului, Glauber s-a accidentat însă grav, a plecat în Brazilia pentru tratament şi de atunci au apărut problemele pentru apărarea giuleştenilor. Burcă şi rezerva lui, Oros, au făcut cu rândul în centrul apărării, lângă Marcos Antonio, şi le-au scos peri albi fanilor cu greşelile lor din ultima parte a anului.

Emoţiile acestora au luat însă sfârşit. Glauber s-a refăcut 100% medical şi s-a antrenat din greu în această perioadă pentru ca în retur să-şi recâştige locul de titular.

"Glauber e apt 100%. A făcut fizioterapie, exerciţii specifice şi s-a antrenat suplimentar pentru ca la reunirea Rapidului să fie în formă maximă. Vrea să revină mai puternic şi în retur să-şi recâştige postul de titular. E foarte fericit pentru că se simte bine şi abia aşteaptă să joace din nou", a afirmat Jose Renato Martinez, agentul fundaşului de 27 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite