Emil Ninu, rechemat la prima echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Ducu Ninu a fost dat afară din Ghencea în acest sezon
Emil Ducu Ninu a fost dat afară din Ghencea în acest sezon

După ce, în urmă cu două săptămâni, stoperul împrumutat de la Steaua fusese pus pe lista de transferări şi trimis la Farul II, ieri, jucătorul a revenit la echipa mare.

Când a ieşit de la vestiare spre teren, Ninu a declarat că a fost chemat la pregătirea "marinarilor" de conducerea clubului. Revenirea sa nu a coincis însă şi cu un antrenament normal, întrucât, după ce, marţi, au refuzat să se pregătească la capacitate maximă, nici ieri, cu trei zile înaintea partidei de la Bacău, fotbaliştii Farului nu au lucrat organizat.

Antrenorul principal Gică Butoiu a explicat că s-a luat această hotărâre întrucât ieri, în prima parte a zilei, apa a fost oprită şi nici baza de la stadionul de rugby nu a putut fi folosită la ora când ar fi trebuit să se încheie antrenamentul Farului.

În aceste condiţii, atât pe arena principală, cât şi pe terenul secund, unii dintre fotbalişti au jucat fotbal-tenis, alţii au efectuat alergări uşoare (Doicaru, Prodan, Cristocea, Ninu, Pătraşcu, Vlas, Mansur, Buzea, Tudorache, Al. Iovănescu, B. Teekloh, Gaston), iar alţii au privit de pe margine ori au făcut scurte mişcări (Fatai, Păcuraru, Larie, Sardescu, Măcelaru, Ignat, Măţel, Pantelie).

În legătură cu problema cu apa, oficialii Farului au spus că furnizarea a fost oprită deşi "marinarii" înştiinţaseră că vin să plătească şi că, după ce s-au achitat banii, problema s-a rezolvat (după prânz).

Jucătorii şi oamenii din club speră în limpezirea cât mai rapidă a situaţiei de la Farul, aşteptând astăzi un semn în privinţa drepturilor financiare restante şi a meciului de la Bacău, din etapa a 28-a a Ligii a II-a, programat sâmbătă, de la ora 11. Ieri, a fost anunţat şi observatorul de joc al partidei, Aurel Daicu (Suceava), ceilalţi oficiali fiind Ionel Ivan (Brăila) - centralul, Peter Joszef (Sf. Gheorghe) şi Tunyogi Ferencz (Zalău) - asistenţii, Florin Ghimbăşan (Braşov) - rezerva şi Pompiliu Coşconea (Buzău) - obser-vatorul de arbitri.

Sursa: Cuget Liber

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite