Emeric Ienei: „Ilie Dumitrescu n-are experienţă de Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare antrenor al roş-albaştrilor Emeric Ienei este circumspect în privinţa şanselor de reuşită ale tehnicianului în vârstă de 41 de ani. După ce Loţi Bölöni a spus că „Ilie Dumitrescu nu este o forţă, un lider natural“, Emeric Ienei spune şi el că fostul internaţional s-a cam pripit când a acceptat oferta lui Gigi Becali.

Emeric Ienei (73 de ani) a plecat cu un gust amar de la Steaua, după numai câteva zile în care a ocupat fotoliul de preşedinte al clubului. „Plecarea mea a fost un gest de onoare, pentru că eu făceam parte din echipa lui Victor Piţurcă. E foarte greu de spus unde se îndreaptă acum Steaua. Sunt mâhnit de ceea ce se întâmplă acolo de câţiva ani", ne-a spus antrenorul.

Ienei nu crede că Ilie Dumitrescu are capacitatea de a continua cu succes proiectul început de Piţurcă: „Să ştiţi că eu îl îndrăgesc foarte tare pe Ilie Dumitrescu, care a debutat la echipa naţională sub comanda mea. Totuşi, nu cred că are suficientă experienţă pentru a conduce un club de talia Stelei. A ieşit din circuit trei ani, iar înainte a antrenat nişte echipe slab cotate.

Aparent, Ilie preia o echipă bună, dar depinde numai de el ce urmează. Deocamdată a venit, acum să vedem când o să plece. Sunt sceptic, pentru că nu vreau să mai fie încă un fost mare jucător care nu reuşeşte la Steaua".

Dorinel: „Sper să reziste până la meciul direct"

Nici antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, nu crede că mandatul lui Dumitrescu va fi unul lung. „Ilie are planuri frumoase, mi-ar plăcea să-l întâlnesc în postura de adversar", a spus Munteanu. Dorinel regretă că a activat în Ghencea: „Alegerea mea de a merge la Steaua a fost o greşeală, pentru că am avut numai de suferit atât după ce am activat atât ca jucător, cât şi după episodul în care am antrenat în Ghencea".

Fanii au umplut cartierul Ghencea cu manifeste!

Suporterii Stelei rămân consecvenţi şi vor să boicoteze debutul lui Ilie Dumitrescu în Ghencea. Acum trei zile au dat un comunicat, semnat de Peluza Nord, Peluza Sud, AISS şi ALSS, prin care se anunţa că fanii nu vor veni la meciul cu Victoria Brăneşti, pentru ca ieri să împânzească zona stadionului cu manifeste şi afişe cu mesajul „Steaua liberă - Nimeni la meci"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite