Emeric Ienei: "Toate echipele unde a antrenat Hagi au fost dubioase"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Ienei
Emeric Ienei

Singurul tehnician care a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu o echipă românescă, Emeric Ienei, îi ia apărarea lui Gică Hagi şi spune că insuccesele sale din cariera de antrenor nu i se datorează în totalitate.

Ienei îl cunoaşte foarte bine pe Gică Hagi atât ca jucător, dar si ca antrenor. "El vrea perfecţiunea şi asta e imposibil de atins. Ca jucător a fost unic şi vrea ca şi jucătorii pe care-i pregăteşte să fie la fel ca el. Ce se întâmplă la Galatasaray nu este numai vina lui. Toată conjunctura e de vină. Gică este ocolit de şansă, însă eu îl apreciez pentru perseverenţa de care dă dovadă", a spus fostul antrenor.
De asemenea, nea Imi a vrut să vorbească şi despre perioadele negre petrecute de "Rege" la Timişoara şi Steaua. "Lui i-au lipsit rezultatele. Pe unde a antrenat în România, toate echipele erau dubioase. Nici la Timişoara şi nici la Steaua nu s-a vrut performanţă,  iar Hagi asta urmăreşte. Patronatul de la Steaua nu a avut răbdare cu el şi nu i-a asigurat liniştea de care are nevoie un antrenor la echipă, iar la Galatasaray e la fel ca la Steaua", a încheiat Emeric Ienei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite